6 mänskliga behov

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”rgba(255,150,5,0)” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

I det här inlägget kommer jag att prata om dina mänskliga behov, för att förstår sig själv. Jag kommer också att ta upp att livet blir på det sättet vi har radarn inställd på att det skall bli.

Min sammanfattning av Tony Robbins 6 mänskliga behoven hittar du i gåvan som du kan ladda hem längre ned.

________________

Är du i behov av förändring?


Anledningen till att du får Tony Robbins 6 mänskliga behov av mig, är att vi måste förstå oss själva för att kunna göra förändringar. Enligt Tony mår vi som bäst när vi lär oss något nytt. Förändringar i livet kan ske när vi är med om kriser och livet förändras på ett drastiskt sätt, annars krävs det att vi får en förståelse för oss själva för att göra en förändring. Vi behöver lära oss mer om oss själva och de vi har runt oss.

Lever du osunt?
Alla vill inte förändras eller göra något åt sitt liv, oftast är det just de som behöver få en förståelse för sig själv och behöver göra en förändring, för att få ett liv de är värda att leva. När man lever osunt är det läge för en förändring. Det osunda behöver inte vara så destruktivt som att man skadar sig fysiskt, använder droger, sex missbruk osv. Det kan handla om att man skyller allt som är fel i livet på sin barndom, jag har blivit våldtagen och kan därför inte få ett bra liv nu, jag tror att allt är farligt eller att så fort jag känner en smärta är jag dödssjuk, jag träffar människor som inte behandlar mig väl, jag har en partner som förminskar mig eller till och med slår mig mm. Allt detta är att inte leva fullt ut och ta vara på sina egna förmågor och får uppleva bra saker i livet.

Vad har du din radar inställd på?
Jag ser och hör hur en del av mina vänner pratar och skriver att bra saker ”bara” händer dem. Men så är det ju inte, de har sin radar inne på att se det som är bra och är tacksam för det de har och får efter vägen. Det händer jobbiga saker i livet för alla, även de som ser det mesta i livet som bra. De väljer att se det som är bra även i de stunderna. De ”ramlar” och har för det mesta radarn inne på det som är bra i alla fall. Det är väldigt få förunnat att aldrig vara med om jobbiga saker i livet.
Sen ser och hör jag andra som nästan bara pratar och skriver om det dåliga de har livet och ”att nu har det varit så här dåligt ett tag så naturligtvis måste väl nästa dåliga sak också hända”. De har radarn inne på allt som är dåligt och ser bara det som är dåligt. Jag förstår att man måste få må dåligt, sörja, skrika, vara ledsen mm.

Jag gråter…
Jag är inte ute efter att döma någon, jag vill att alla ska förstå att det går att må bra och ha ett bra liv även med jobbiga saker i bagaget och med jobbiga saker här och nu. Jag vet alldeles för mycket om sådant, jag lovar att jag vet hur det är att vara med om jobbiga och tråkiga saker. Jag tycker även att alla känslor är okej och att de skall få komma ut.
Det är helt okej att vara besviken på en händelse, men var det bara en stund för att sedan hitta det som är bra. Jag gråter hejdlöst flera gånger per vecka på grund av sorg och hur människor blir när någon anhörig avlider. Men det får inte ta över min dag eller mitt liv!

Vilka av dessa sätt att se på livet gör man mår bra, tror du?
Vilken av dem njuter mest av sitt liv?Vilken av dem kommer att dö nöjd över sitt liv?
Vad vill du lämna efter dig?

Nu är vi här och har njutit några dagar tillsammans
Det är våran nästsista morgon här på Gran Canaria. VI har vilat, gått, kört bil runt ön, badat, solat mm, men främst har vi umgåtts och njujtit av varandras sällskap, eller jag i alla fall. Mer info finns på
Facebooksida eller på www.monicabalkefors.com

Ha det gott!

Hämta din gåva här 🙂

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten