Det är en sådan här gång jag borde sätta mig och meditera. ;)

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”rgba(255,150,5,0)” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Hur kan man tappa bort en meditation, som var klar till på köpet??
Sådan här kan stressa mig, när jag inte förstår vad som händer eller varför det händer.

När blir du stressad?
När känner du att du behöver sakta ner, stanna upp bara för att ta 10 djupa andetag?

Jag fick precis en idé! Jag har en live meditation på onsdag kväll i stället. Klocka 20.30 kör jag en meditation som jag spelar in så att du kan få efteråt i stället.
Jag kör live i Fb gruppen Livsglädjedesigner. Du kan ansöka om att få vara med HÄR.

Jag ser fram mot att guida dig i en meditation på onsdag.

Ha det gott!
Monica
Livsglädjedesigner

__________

Följ mig på
Facebooksida eller på www.monicabalkefors.com

Ha det gott!

Monica

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten