Evenemang

BOOSTA DITT EGO ÖVER EN HELG!

10–11 NOVEMBER 2017

Ge dig själv tid att Boosta ditt ego. Vi träffas på Elite Stora Hotellet på fredag kl. 15.00 och avslutar med en god lunch på lördag kl. 12.00. Unna dig en inspirerande helg med spännande föreläsningar, givande möten samt god mat och dryck.

PRIS FÖR DAGARNA

1690 SEK/person

I priset ingår fyra inspirerande föreläsningar, eftermiddagsfika, middag, förmiddagsfika och lunch.

TILLÄGG

Övernattning del i dubbelrum 400 SEK/person

Anmälan sker till marknad.jonkoping@elite.se

och betalning sker via Swish till 123 287 65 48.

Sista anmälningsdag 31 oktober. Anmälan är bindande.

Boosta ditt ego i Jönköping

 

FÖRELÄSNINGAR

MONICA BALKEFORS – INRE TANKAR

www.tankabratankar.se

Ändra din tanke och känsla och du ändrar hela ditt liv! Monica kommer med erfarenheter från både sitt yrkesliv och privatliv att visa att du kan ändra ditt inre och boosta ditt ego rejält. Kan dina tankar och känslor förstöra en hel dag? För det flesta är det så, helt i onödan! I denna föreläsning kommer du få information och tips på övningar som kan göra så du slipper dessa dagar. Du har ett val, du har alltid ett val!

SUSANNE MÄHLER – KOMMUNIKATION MELLAN MÄNNISKOR

www.smahler.se

“Boosta ditt ego – speak from your inner heart”. När du kan reglera känslor av rädsla med självmedkänsla kan du lättare skapa dialog genom närvaro och kontakt med ditt hjärta, för att lättare uttrycka vad Du vill och behöver. “I have to be me to be free” – när du tror på dig själv, kan även andra uppleva det!

YVONNE ROSELL – KARRIÄRGUIDE

www.inspirationconsulting.se

“Jag hoppar gärna, jag vet inte om jag bottnar, men jag kan simma!” Har du ditt drömjobb? Är du på rätt plats i livet? Vill du ta ett nytt steg i din karriär? Inspiratören Yvonne Rosell kommer dela med sig av sina erfarenheter om att våga ta plats, lita på sin kompetens och tro på sig själv. Helt enkelt att leda sig själv till rätt plats i livet.

KLIPPCENTER JÖNKÖPING

www.klippcenter-jkpg.se

Välkomna att bli inspirerade och vägledda i styling och vägen dit. Klippcenter kommer prata om hårmode, det bästa för håret och det bästa för din hud.