Att gå emot sina rädslor

Hej!

Jag hoppas att du har haft en fantastisk påsk.

 

Saker att göra för att komma över sina rädslor

Har du saker du skulle vilja göra men som du inte gör för att rädslan är för stor?
Vad vill du göra som du inte gör idag?
Vad är det du är rädd för? Kan det vara så att det egentligen inte är farligt utan att det är din inre osäkerhet, din inre sabotör som pratar med dig och säger att det är farligt, du kan inte, du klarar inte av sådana saker… osv
Är dessa tankar och rädslor verkligen sanna? Skriv ner dessa tankar så kan du själv se att det inte är farligt eller att de troligen inte ens är sanna.
Skriv ner det du är bra på och alla tankar du har om att du är bra, skriv allt du kommer på och titta sedan på det när dina tankar börja snurra att du inte kan, inte törs.. osv. När självsabotören börjar förmana dig om att du inte kan/ska…. Du kommer på det sättet att bli medveten om att du har en självsabotör och kan börja fundera på om den har rätt eller inte, och förhoppningsvis gå emot dina rädslor för att göra sådant du vill i livet.

Nyheter från mig

Jag kommer att ordna en vecka utomlands där du som deltagare blir bortskämd. Du kommer att få ta del av workshops, i bland annat att göra val i livet, ta ansvar för sitt liv, hitta nya vägar att gå… mm. Jag jobbar på att få med en hårfrisörska, en massör och annat som du kan njuta av under vistelsen tillsammans med några stycken till.

När du kommer hem kommer du ha en härlig känsla av att vara ompysslad och känna dig starkare för att kunna möta din vardag på ett nytt och positivt sätt.
Programmet är inte helt klart och inte vart i världen vi kommer att vara heller. Jag jobbar på det och kommer att informera dig vidare om detta när saker kommer på plats.

Jag gjorde det!

För cirka en vecka sedan gjorde jag något som jag har längtat efter att göra men, och det är ett stort MEN, är något som jag har varit livrädd för att göra.
Jag har tidigare pratat inför människor, men aldrig hållit i en hel föreläsning/workshop själv. Nu har jag gjort det och det gick otroligt bra och jag är så stolt över mig själv.

Jag gjorde det!

Ge dig ut och våga saker som kommer att göra att du mår bättre efteråt.

Ha det gott och njut av livet <3 

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten