Doris och Sally första dagen

Vänner, hundar

Två vänner som undersöker världen

Första dagen med Doris och Sally, den går inte att glömma.
Vi fick se en kärlek börja tändas dem emellan.

De lekte länge för att sedan vila en stund, de sov bredvid varandra för att sedan leka igen. Ögonen glittrade där de sprang omkring. De var unga med barnasinnet kvar. De lekte jaga, de letade efter varandra och de lekte med en boll tillsammans. Blickarna de gav varandra och den glädje de visade mot varandra och mot oss gjorde att vi andra också mådde riktigt bra. 

Vi stod där och log i trädgården, vi kände sådan glädje och kärlek för Doris och Sally och till varandra. Tänk vad kärlek kan göra med oss, det pirrar i kroppen och det går inte att sluta le och känna det där bubblet inombords. Att se dem leka i det gröna gräset och springa runt träden och ibland sprang de över blommorna. Det fanns inte mycket att göra just där och då. Blommorna kommer säkert att hämta sig efter att de blivit nedböjda till backen av Doris och Sally.
Den kärleken som blixtrade till där, den första dagen finns fortfarande kvar, vi ser den i deras ögon och i hur de behandlar varandra, kärleken är lika intensiv och den har  blivit starkare. De har blivit äldre och leker inte med varandra på samma sätt längre men de älskar att vara med varandra, att ha den andra i närheten ger dem trygghet och de känner sig hela.     

Doris och Sally återkommer nästa vecka.

Då kommer de att ha problem med en stenhård bulle…

Vill du vara säker på att du får ta del av Doris och Sallys liv och erfarenheter så anmäl dig till nyhetsbrevet här nedan.

Ha det gott!

Monica

Prenumeration på nyhetsbrev
Vänligen vänta…


Tank för ditt renumeration!

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten