Livet kan bjuda på sorg, glädje och märkliga saker

Livet händer och det vet vi, men ibland känns det som att det händer för mycket och en del väldigt märkliga saker. Mitt liv just nu innehåller sorg, glädje och allt annat där emellan. Jag är tacksam att jag har lärt mig det jag förmedlar här på “Tanka bra tankar” en sådan här tid i livet.

I mitt liv just nu så händer det mycket märkliga saker.
En anhörig har avlidit och en annan är väldigt sjuk.
En relation fungerar inte som jag önskar
En annan relation förvånar mig
Jag har varit på en rolig fest
En fd så kallad anhörig eller flera av dem beter sig som… jag har faktiskt inte ord för hur de beter sig.

En av mina “anhöriga” har avlidit i cancer. Jag saknar henne i massor, men hon har det bra dit hon kom. Hon har äntligen fått träffa sitt barnbarn och en massa andra. Det är för oss som är kvar som det är jobbigt.

Relationer kan ge en något eller ta något ifrån oss. Jag vill ha relationer i mitt liv som ger något, både för mig och den andra.

Glitter och glamor har hunnits med tillsammans med ett gäng härliga människor.

Det har ofta förvånat mig hur människor beter sig i svåra stunder i livet. När människor hamnar i kris kan man göra konstiga och tokiga saker. Ibland kan man till och med ha överseende med att de är dumma, men det jag har varit med om de senaste två veckorna slår nog rekord. Jag tror att jag känner så på grund av vilken/vilka det är som har agerat på ett helt galet sätt. Jag hade inte förväntat mig det av några av dem och vissa av dem, som inte har respekt för så många andra människor, förväntar jag mig inte mycket av över huvud taget.

Tyvärr kan vissa människor liksom stanna kvar i ens liv fast man inte vill ha dem där på grund av olika saker. Det är tur för mig att jag inte behöver beblanda mig med vissa så ofta.

Ha det gott!
Monica Balkefors
Livsglädjedesigner