Mitt liv idag är tufft

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”rgba(255,150,5,0)” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Mitt liv idag är tufft, tufft som fanken, det är inte bara mitt liv som är tufft utan alla mina närmaste har det också tufft på olika vis. Jag har fyra människor som har satt sina spår i mitt liv som har avlidit på 17 dagar, tre av dem anhöriga, den yngsta av dessa fyra valde att ta sitt liv. Mina barn far illa i detta på grund av olika anledningar.

Jag har ett val över hur jag vill leva mitt liv, hur jag vill må.

Just idag så är det svårt att känna glädje.

Igår var det begravning för en av dem. En begravning som var jobbig för mig och mina barn. Jag sörjer alla som har avlidit, jag sörjer att mina barn far illa i detta på olika vis, jag lider för att det finns vuxna människor som inte vet hur de skall bete sig  när sorg, kris och chock dyker upp i livet. Jag sörjer en relation som jag hoppades var någon att lita  på.

Idag lovar jag att jag skall skratta och gråta! Jag lovar mig själv att jag kommer att klara av detta med glädjen och lyckan i behåll.

Njut av dagen och ta vara på allt du är tacksam över. Lyssna på de människor du har runt dig, imorgon kanske de inte försöker nå fram till dig. Ta vara på varandra, NU!

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”1520″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://www.tankabratankar.se/wp-content/uploads/2018/03/Karins-begravning-500-500.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten