Prioritera Livet..

Här kommer fortsättningen från föregående inlägg 🙂

Det är viktigt hur du prioriterar saker i ditt liv
Hur prioriterar du ditt liv?

1. Hälsa
2. Relationer
3. Arbete
Prioriterat livet enligt ovan, för att du skall må bra och prestera/fungera/njuta i livet. Att ha hälsan är det viktigaste, har du inte hälsan är det svårt att sköta om de relationer du har. Det enda man önskar när man är sjuk eller mår dåligt är att få må bra igen.
Sedan kommer relationer, det är relationer med en käresta, barn, föräldrar, vänner och bekanta. Har du det bra där kan du prestera bra på jobbet. Har du en eller flera dåliga relationer upptar det dina tankar och tar din energi, det finns då inget kvar till att göra ett bra arbete. Arbeta kan du göra men gör du ett bra arbete.

Allt detta ovan beror naturligtvis på hur du är som person, ibland kan det vara skönt att få komma till arbetet för att få en paus från det som är i hemmet, men gör du ett bra arbete?
Jag känner människor som säger att arbetet är viktigast för dem, jag tror inte att det är riktigt sant om de skulle börja skrapa på ytan till varför det är på det sättet.
Har man ett arbete som man älskar och skulle tänka sig utföra utan att få betalt för utfört arbete, så får de energi av det och kan ta med det hem för att njuta mer av livet.

Vad menar jag då med att jobbet skall betyda lika mycket som en käresta… Jo, att känslan att gå till jobbet, vara på jobbet, utföra de uppgifter som du ska göra skall kännas så bra att du känner en kärlek eller åtminstone en njutning av att ha det jobb du har. Att älska sitt jobb gör att livet blir bättre.

Lycka till <3
Anmäl dig till nyhetsbrevet här uppe till höger.
Ha det gott och njut av Ditt liv!
Monica

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten