Stress

Media skriver och pratar mycket om stress, många av oss blir påmind flera gånger per vecka att vi lever under stress.

Stress i lagom mängd kan vara bra för oss människor, men att leva i stress en längre tid påverkar vår kropp och själ negativt.

Det finna måna studier ( Länk till forskning om Stress ) om hur det påverkar oss, men hur gör vi för att få stopp på stressen?

se det vackra..Att inte utsätta sig för de situationer som stressar oss är naturligtvis det bästa. Så som samhället och det liv vi lever idag gör att det kan vara väldigt svårt att undvika stress. Många har arbetet som är stressade och den tid som vi skall vara fri på är ofta fullbokad med aktiviteter och andra saker som vi MÅSTE göra.

Att meditera eller att använda sig av Mindfulness har otroliga resultat på kroppen och själen och inte minst hjärnan (nu tillhör den också kroppen, men i alla fall… ) 😉 för att minska ner de symptom vi får av att leva under ständig stress. Även detta finns det mängder av studier och forskning på. Sida om Mindfulness, på engelska

Unna dig att sitta och bara vara med dig själv minst 10 minuter per dag, du kommer att märka av det. Gå in och läs inlägget om Mindfulness så får du reda på hur du kan utföra Mindfulness på enkla sätt.

Lycka till <3
Anmäl dig till nyhetsbrevet här uppe till höger.

Ha det gott och njut av Ditt liv!
Monica

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten