Utföra Mirakel

Rädslor hindrar oss att utföra mirakel!!

Ja, så är det faktiskt! Skulle du ta bort de rädslor du har, både medvetna och omedvetna skulle du göra saker som du idag knappt törs tänka på..

Vilka rädslor har du som hindrar dig? Vill inte sticka ut, jag kan inte, jag har inte kunskapen, du har någon i din närhet som tycker att du har tokiga idéer, även om det är din dröm…..

Vad är det värsta som kan hända om du skulle göra något som du tidigare inte tordes göra?

Börja med de små stegen, gör något som inte är bekvämt för dig att göra varje dag, börja göra små saker, men gör det varje dag så kommer det att blir det lättare och lättare att göra dem och du har då tänjt på dina gränser, rädslorna kommer inte att påverka dig på samma sätt som de gjorde innan du började utmana dig själv. Lär dig nya saker så att du kan nå dit du vill, lär dig lite varje dag så kommer du att ha stor kunskap efter bara någon månad.

Du kommer så småningom att uträtta mirakel i ditt liv.Förlåtelse

Vi människor mår bra av att utmana oss själva och utsätta oss för spänning (gå utanför trygghets zonen).

Tänk hur det var när vi inte hade allt som vi har i samhället idag, de bekvämligheter som gör att vi inte behöver kämpa för vår överlevnad på ett grundläggande plan. Vi människor var tvungen att jaga vår mat för att överleva, det fanns faror som kunde sluta med döden, då gällde det att tänka utanför boxen för att överleva. Vi människor var utsatta för utmaningar och risker nästan hela tiden som måste lösas och stå ut med. Det är tack vare dessa förmågor, att klara av utmaningar, risker och spänningar/stress som vi människor har överlevt.

Vi är skapade att göra saker som inte alltid är bekväma för oss..

Skapa Mirakel i Ditt liv <3 genom att göra det du längtar efter.

Skicka ett mail och berätta hur det går eller om du vill ha stöd med dina utmaningar till: info@tankabratakar.se

Lycka till <3
Anmäl dig till nyhetsbrevet här uppe till höger.

Ha det gott och njut av Ditt liv!
Monica

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten