Tacksamhet ökar din självkänsla!!

VILL HA MER SJÄLVKÄNSLA?????

Tacksamhet kan ha en stor positiv effekt på vår självkänsla. Genom att vara tacksam för det vi har i livet, istället för att fokusera på det vi saknar, kan vi öka vår självkänsla och självbild.

Genom att fokusera på de positiva aspekterna i livet och vara tacksamma för dem, så kan vi också öppna upp för mer positiva upplevelser och möjligheter i framtiden.

Så var tacksam för det du har, och se hur det kan förbättra ditt liv och din självkänsla. Det finns många sätt att öva tacksamhet i vardagen. Ett vanligt tips är att skriva ner tre saker varje dag som du är tacksam för. Det kan vara små saker som en god kopp kaffe på morgonen eller en vän som du är tacksam över att ha i ditt liv.

Genom att göra detta varje dag kan du träna upp din tacksamhet och öka din medvetenhet över de positiva sakerna i ditt liv. Att uttrycka tacksamhet till andra är också en viktig del av att öva tacksamhet. Så var inte rädd för att visa dina nära och kära hur mycket du uppskattar dem och vad de betyder för dig.

För att få en rejäl boooost med självkänsla häng med på en Tacksamhetsutmaning!!

Vill du gå en Tacksamhetsutmaning med mig och andra härliga människor? klicka här (du hamnar i webshopen där du hittar vilken utmaning som är aktuell just nu).

Vill du göra en Tacksamhetsutmaning genom att få ett mail varje dag med uppgifter att göra? Klicka här

#tankabratankar #tacksamhet #självkärlek #relationer #förbättradinarelationer #Tacksamhet #ändradittliv #vågaprova #tankabratankar #självkänsla

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten