Vad/vem styr ditt liv?

Vem styr ditt liv? Är det du själv eller är det någon/något annat?

Hur skulle ditt liv se ut om det var du som styrde ditt liv helt och fullt?

Ofta styrs du inte av dig själv utan av det du fick höra och lära när du var liten eller av det liv du lever idag, det vill säga, de förväntningar som finns från omgivningen och från dig själv. När du var liten kanske du fick höra att ”du ska inte tro att du är nått” eller ”vem tror den där människan att hon/han är” om någon som lyckades bli framgångsrik eller gjort något som andra inte tordes göra. Det kan ha påverkat dig till att själv inte vilja lyckas eller göra det du vill göra.IMGP8806

Det är viktigt för din skull att ställa dessa frågor för att få veta om du lever ditt liv som du vill eller om du styrs av undermedvetna tankar som finns i ditt huvud. Det går att ändra på sådant som finn i huvudet, genom att ändra dina tankar. Det kan vara jobbigt i början för att du går emot något som sitter rotat i ditt undermedvetna. Eftersom du har levt med gamla föreställningar länge kommer det att bli en konflikt mellan det gamla och det nya, det kan upplevas jobbigt men håll i… träna och tänk de nya tankarna om och om igen så är de snart din nya föreställning, t.ex. Jag är bra, jag förtjänar att lyckas, jag ser fram emot mina framgångar osv..

Det är värt det, när du har tagit dig till det nya, mår bättre och har uppnått nya saker i livet. Det behöver inte vara stora saker utan det kan vara små saker som du värdesätter högt.

Tänk vad skönt det skulle vara att säga ”Jag styr mitt liv” och veta att det verkligen är så 🙂

Lycka till <3
Anmäl dig gärna till mitt nyhets brev här uppe till höger.

 

Ha det gott och njut av Ditt liv!
Monica

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten