Doris och Sally har fått följa med på Gala, alla är väldigt fint klädda.

De har fina klänningar, korta och långa, lila, blå, röd och alla andra färger som finns. Alla män är klädda i frack och är så stiliga, de ser ut att vara stolta också.
Snart börjar uppträdandena, de längtar efter att höra alla artister sjunga.
Alla ställer sig upp och applåderar för nu kommer kvällens konferencier. Hon ställer sig längst fram på scenen och pratar, hon har på sig en rosa klänning med massor av puffar här och där, Sally tycker att hon ser ut som en muffins där hon står, en rosa muffins. Sally hoppas att muffinsen inte tänker prata så mycket, hon vill ju lyssna på alla artister som ska spela.

Hon ler stort och känner hur det pirrar i magen av förväntan. Snart, snart kommer musiken att fylla hela rummet. Hon tänker att hon gärna vill dansa till musiken, men hon vet inte om hon får det. Det här är en fin tillställning som inte alla får vara med på. Men hon och Doris hade minsann fått följa med. Hon

Doris och Sally på gala

känner sig stolt och speciell som har fått det. Då vill hon sköta sig så mycket det bara går. Sally vet att hon kan ha svårt med det ibland. Hon vaknar upp ur sina tankar och tittar på Doris, som inte ser road ut, Sally upptäcker att muffinsen fortfarande står och pratar. Doris vill också höra artisterna som ska sjunga, inte höra hur muffinsen står där uppe och babblar och babblar i den där mikrofonen. Sally börjar tröttna på muffinsen som tydligen inte tänker sluta prata.

Nää, nu går Sally snart och tar av muffinsen mikrofonen, nu är det slut babblat!
Doris tittar på Sally, Doris vet vad Sally tänker, hon vet att Sally kommer att göra något tok snart. Doris blir spänd i kroppen, vad kommer att hända? vad tänker hon göra?
Doris måste få Sally att tänka på annat, innan hon gör så att de inte får vara kvar i rummet mera.
Doris tittar på muffinsen och önskar med alla sin kraft att hon skall sluta, sluta tänker hon, var tyst! Såå händer det! Muffinsen blir tyst.. Doris tittar på Sally som ler och ser nöjd ut. Doris andas ut och är tacksam för att hennes önskan slog in.