Slutet på dagen

När livet känns hopplöst på många sätt

Det är slut på dagen och Stina funderar på vart den här dagen har tagit vägen. Hon tänker att den här dagen bara försvann och hon har inte gjort det hon måste göra idag, inte idag heller! Allt det där hennes dagar består av, alla måsten känns så betungande och tröttande.
Hur kan hennes liv vara så, så… hon vet faktiskt inte ur hennes liv är längre och hon vet inte vad hon skall göra åt det. Hon får inte ordning på sina tankar och Stina känner hur hopplösheten växer i henne, hur ledsen hon blir, tårarna väller upp i ögonen och snart kommer en tår att trilla ned för hennes kind. 
Förändra sinnesstämning
Hon skakar lite på sig för att komma ur sinnesstämningen hon är i. Hon reser sig och går ut i köket för att ta en till kopp kaffe innan hon åker och handlar. Hennes underbara man har inte märkt något och det är hon tacksam för. Stina känner hur hennes tankar fortsätter att snurra och hon får inte ordning på dem.
Vad ska hon göra, så här kan det inte fortsätta?

Känner du igen dig i Stina? Det är många som gör det, och i dagens samhälle med pandemi och lågkonjuktur är det värre än det har varit på länge. Tankar om oro, tankar om stress, tankar om hur livet skall bli och hur svårt det är att få kontroll på allt som händer runt dig.
Vill du ha kraft och lugn i ditt liv?
Här nedanför kan du anmäla dig till en gratis minikurs där du kommer att få mer kunskap om vad dina tankar ställer till med i ditt liv, hur du strukturerar ditt liv så att du känner att du har mer kraft och mycket mera.
4 nycklar till kraft, glädje och lycka
Gratis minikurs för dig som
  • har dåligt samvete för att du blir arg eller irriterad på barnen utan anledning
  • inte har kontroll på dina känslor
  • har människor runt dig som uppfattar dig som sur/grinig/stressad
  • tycker att livet är svårt
  • har haft ofrivilliga förändringar och flera kommer
  • inte får dina dagar att gå ihop
  • tycker att det inte finns mycket som är roligt längre
  • upplever att du inte ger din familj det de är värld
  • dåligt samvete för att du inte är ditt bästa jag
Minikursen: 4 nycklar till kraft, glädje och lycka
kommer att ge dig:
En bra start till lycka, glädje och kraft i ditt iv. Du kommer att uppleva att dagarna är lättare och du kommer att känna dig stolt över att du är gladare och trevligare med familjen och de du träffar i din vardag. Barnen har en gladare mamma som lyssnar på dem aktivt och är närvarande.Du får en inre känsla av lugn och vet hur du skall planera din dag.
Du kommer att få tillgång till
fyra filmer
Steg för steg guider
PDF-filer

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten