Vad är ett bra liv för dig?

De senaste månaderna har jag tänkt mycket på att jag måste ha ett bra liv.

Men vad är ett bra liv för mig/dig?

Vad behöver jag/du för att känna att jag/du har ett bra liv?

Det är stora frågor som tar tid att fundera på eller så lever du ett bra liv som du är nöjd med. Då får gärna dela med dig om vad som är viktigast för dig och vad ett bra liv är för dig. Det jag har kommit på är att jag ska göra saker som ät bra för mig, jag måste lära mig att säga nej till det jag inte vill vara med på eller vill ha i mitt liv.

Vad är ett bra liv för dig?
Vad är viktigast för dig?
Behöver du säga ja och/eller nej till saker/personer/händelser i ditt liv för att få ett bra liv?

 

Ha det gott!
Monica

Monica Balkefors

Mailkurs till dig!

Dessa vanor går att arbeta med för att utveckla dem mera och få mer av. Det är precis det du gör i denna mailkurs.

Mailkurs-liten